Over ons

Jou zo snel mogelijk jouw droomlichaam bezorgen. Dat is wat wij doen.

We kunnen je vertellen dat sport altijd onze passie is geweest, dat we puur persoonlijk werken, alles op jou als individu afstemmen en we zeer enthousiast en gedreven zijn. Maar dat lees je al bij alle andere Personal Trainers op hun website.

En aangezien wij geen Personal Trainer zoals zij zijn, gaan we dat ook niet doen. Het enige dat ons als Personal Trainer interesseert is jou tevreden stellen. Wat daarvoor nodig is, is zo snel mogelijk en zo veel mogelijk resultaat neerzetten dat je ook op de lange termijn kan behouden.

Buiten de Personal Training sessies die we samen aangaan storten wij ons ook volledig op jouw traject. Dat we alles uit elke Personal Training sessies halen staat vast. Tijdens deze Personal Training sessies weten we zeker dat we jou het maximale trainingseffect laten behalen en we leren jou hoe je dit zelf ook kan.

Maar wat daarbuiten gebeurt, dat vinden we nog veel belangrijker. Je bent gedurende de week namelijk meer zonder ons dan met ons. Het is dan ook echt ontzettend belangrijk dat jij buiten de trainingen de dingen doet die je moet doen om jouw lichaam te transformeren in jouw droomlichaam. Als jouw Personal Trainer zijn we er als Max Fit team om ervoor te zorgen dat je alles krijgt wat je nodig hebt om dit te bereiken.

En dat is wat we dan ook gaan doen.

Wij zijn gecertificeerd:
– T.O.P. Trainer Level A
– T.O.P. Trainer Level B
– Personal Hormonal Profiler
– Mylogenics Practicioner ‘Release’
– Mylogenics Practicioner ‘Activation’
– Mylogenics Practicioner ‘Rehab’
– Precision Nutrition Level 1 Coach
– Practical Nutrition
– Lifestyle Coach
– HBO Sport- en Bewegingseducatie

Seminars:

– High Level PT Event (Overload Worldwide)
– Kettlebell Cursus Level 1, Level 2 & Level 3 (Overload Worldwide)
– Ultimate Performance: Fat Loss Nutrition 101
– Milos Sarcev 3 Day Hypertrophy Camp
– M10 Physique Camp

Are YOU ready for the CHANGE?

Neem contact op