Hardwerkend, nuchter en sportief.

Wat is jouw mooiste maxfit-moment?
Mijn mooiste maxfit moment was toch wel toen een klant geëmotioneerd naar mij toe kwam lopen om mij te bedanken voor het resultaat en steun die ik haar heb gegeven tijdens het traject. Ze viel ongeveer 27,5 kg af en was weer helemaal trots op haarzelf. Dit was echt zo’n moment waar je het voor doet!

Voor welk eten of drinken kun je jou wakker maken?
Mij kun je niet snel wakker maken voor eten, ik vind slapen namelijk superbelangrijk. Maar als ik dan toch iets moet kiezen dan is het iets superzoets, zoals een bak Ben&Jerry’s of een zak snoep.

Wat weten veel mensen niet over jou?
Ik ben altijd een verlegen persoon geweest. Toen we vroeger op de basisschool de eindmusical moesten doen zei mijn moeder: “Als jij de hoofdrol neemt van de musical dan krijg je 50 euro”. Dit heeft me wel wat uit de verlegenheid gehaald.

Heb je een gouden tip om af te vallen en fit te blijven?
Mijn gouden tip voor afvallen zou zijn: maak samen met een trainer een schema die begint bij het volhouden. Denk aan de juiste producten, hoeveelheid maaltijden en hoe snel je een maaltijd klaar kan maken. En zorg dat je het afval traject als prioriteit stelt, want het is erg lastig om je op meerdere dingen 100% te kunnen focussen.
Verder wil je niet te laag in calorieën gaan zitten vanaf het begin. Nice and slow, want hardlopers zijn doodlopers.

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden