Gedreven, passievol en nauwkeurig.

Wat is jouw mooiste maxfit-moment?
De eerste verhuizing van de kleinste gym, naar een grotere gym. En de succeservaringen van ieder lid zijn allemaal fantastisch. Daar kan ik er echt niet één van kiezen, want dan zou ik de rest tekortdoen. Maar die eerste verhuizing was voor mij overkoepelend een bevestiging van dat het écht werkt wat ik deed, mensen echt geholpen werden en er echt impact gemaakt werd. En nog steeds.

Voor welk eten of drinken kan je jou wakker maken?
Halfvolle yoghurt met Quaker cruesli chocolate. En als we echt gek gaan doen, dan bolletjes vanillevla in plaats van halfvolle yoghurt!

Wat weten veel mensen niet van jou?
Als kind wilde ik straaljagerpiloot worden. Dat is hem niet helemaal geworden. Wel heb ik het brevet gehaald voor kleine vliegtuigen.

Heb je een gouden tip om af te vallen en fit te blijven? 
Neem verantwoordelijkheid voor je eigen gedrag. Als je ergens niet zo goed in bent, dan is dat niet erg, dan maakt dat je mens. Maar als je blijft zeggen dat je er wel goed in bent, loop je telkens tegen jezelf aan met veel frustratie. Ben je eerlijk over wat je wel en niet goed kan/doet, dan wordt veranderen een heel stuk makkelijker. Je weet namelijk waar je hulp nodig hebt en kan die heel doelgericht zoeken en inzetten. Verandering begint bij acceptatie van het startpunt.

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden