Onze missie

Zoveel mogelijk mensenlevens verbeteren door hun lichaam te transformeren.

Onze visie

Top class coaching en kennis combineren met oprechte persoonlijke interesse waardoor het voor leden voelt als thuiskomen.

Onze focus

  • In 2015 begon maxfit met maar één doel: afvallen met blijvend resultaat. Andere doelen werden vriendelijk de deur gewezen, omdat wij specialisten zijn.
  • Hardloopprestaties? Andere coaches kunnen het beter.
  • Sport specifieke training? Andere coaches kunnen het beter.
  • Fitness wedstrijden? Andere coaches kunnen het beter.
  • Afvallen met blijvend resultaat? De absolute nummer #1 in Nederland. Ondertussen met een team van 40 mannen en vrouwen sterk.

Iedere coach begeleidt zijn eigen leden van A tot Z. Personal Training of Small Group Training, persoonlijke voedingsschema’s, intensief coach contact, om zo een echte band op te bouwen, echt tot de kern te komen en écht resultaat te behalen. Blijvend.

Wat ons beweegt

Wat jou beweegt. Wat iedereen beweegt: gezondheid en geluk. In die volgorde in elkaar verweven. Want lekker in je vel, betekent lekker in het leven. Ons winstoogmerk is levenslust. Wij bestaan om gelukkig te maken. Om zij die fit willen zijn, blijvend te helpen slagen. Werken met lichaam en gezondheid, iemands waardevolste bezit. Daaruit het maximale halen is de gezondste verslaving die er is.

Van ontevreden naar zielsgelukkig

Het keerpunt zijn wij. We maken de balans op en vinden de juiste. Niet door te bepalen wat moet, maar door te kijken wat past bij de wens. Want fit is waar ’t hem voor jezelf in zit. We omzeilen mythes en op de massa gerichte hulpmethodes. Levens 180 graden de fitte kant op draaien betekent luisteren, doorvragen, aan de slag gaan en bijsturen. We denken niet in nummertjes en cijferen onszelf weg. Als steunpilaar zonder oordeel behalen we succes.

Vertrouwen is de basis

En zelfvertrouwen het resultaat. Want betrokken samenwerking maakt wat voor de spiegel staat. Betrokkenheid die voortvloeit in saamhorigheidsgevoel. Door leden die samen werken aan hun eigen afvaldoel. Met sport, voeding en aandacht naar een blijvend fit bestaan. Ingrediënten waarmee we samen tot het maximale gaan. Achter onze lage drempel begint een prachtig nieuw hoofdstuk. Omdat ons beweegt wat jou beweegt: gezondheid en geluk.

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden