post thumbnail

TIP voor strakke en ronde BILLEN

- Training

Mooie strakke, volle en ronde billen. Is er überhaupt een vrouw die daar nee tegen zegt?

Precies niemand dus.

Helaas komen ze niet vanzelf aanwaaien. Wil jij zo snel mogelijk jouw billen in super shape trainen, doe dan DIT!

TIP voor strakke en ronde billen

Om je billen strak, vol en rond te krijgen, is training onmisbaar. Mijn nummer 1 oefening om billen te trainen is de Barbell Hip Thruster.

Tips voor perfecte uitvoering:
1. Veel mensen doen gigantisch veel gewicht op de stang en gooien hun heupen omhoog en naar beneden. Een hoop spieren worden aan het werk gezet, maar weinig billen!
2. Als je de stang naar beneden laat zakken, zak dan niet helemaal door tot je billen bijna de grond aanraken. Kantel simpelweg je bekken zo ver mogelijk naar achteren.
3. Knijp vervolgens eerst je billen keihard samen en duw de stang omhoog door je bekken zo ver mogelijk naar voren te kantelen. Dit is dus maar een relatief kleine beweging, maar je bilspieren zijn bijna de enige werkende spieren! Ze zullen on fire staan.
4. Tijdens het omhoog duwen wil je je billen zo hard mogelijk samenknijpen. Beeld je in dat je een papiertje tussen je billen hebt en die mag er niet tussenuit vallen. Je blijft dus samenknijpen!

Ga je echt vanuit je bilspieren de oefening doen en de focus is ook billen aanspannen en samenknijpen in plaats van de stang omhoog duwen en laten zakken, dan pas creëer je echt strakke, volle en ronde billen.

Get to work!

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden