post thumbnail

“Ik wilde al heel lang afvallen, maar ik wist niet zo goed hoe ik het moest aanpakken. Steeds vaker beloonde ik mijzelf op lastige momenten met eten, waardoor de drempel om hulp te zoeken steeds hoger werd. Ik zat steeds slechter in mijn vel, totdat ik door het krijgen van een nieuwe baan weer in die positieve spiraal terecht kwam. Eén ding was zeker: nu moest ik doorpakken!

Ik vond het spannend om op een intake gesprek bij maxfit in Elst te gaan, maar achteraf gezien was dit nergens voor nodig. We hebben een persoonlijk plan van aanpak opgesteld, inclusief een voedingsschema op maat. Natuurlijk is dit in het begin even wennen, omdat ik hier nooit eerder mee had gewerkt. Maar nu? Ik zou niet meer zonder willen! Mijn transformatie levert mij zoveel levensvreugde, kracht en energie op.

Wat voor mij echt doorslaggevend is geweest, is de persoonlijke begeleiding en coaching van Lars en Isabel. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik in mijzelf ging geloven en mijn grenzen durfde te verleggen. Vanzelfsprekend blijft resultaat dan niet achter en ik word dagelijks overspoeld met complimenten door mijn omgeving. Oh ja! Shoppen is tegenwoordig bijna een dagelijkse bezigheid geworden, want door het afvallen van 15 kilo heb ik bijna mijn complete kast moeten vernieuwen…”

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden