post thumbnail

“In januari zijn Bas en ik begonnen met iets waarvan we nooit hadden gedacht dat we dat ooit zouden gaan doen: dagelijks op de weegschaal stappen, het ’tracken’ van onze maaltijden en vooral veel eiwitten eten. “Opletten? Dat doen we morgen wel weer”, is wat we altijd dachten tijdens het genieten van ons lievelingseten. Alleen van dat genieten was al een tijdje geen sprake meer, omdat we eigenlijk alles behalve lekker in ons vel zaten.

En zo startten we in januari beiden bij maxfit in Arnhem met een afvaltraject. Samen met coach Lars hebben we een stip op de horizon gezet: weer blij in de spiegel kijken. Hoeveel kilo’s daaraan verbonden waren, was eigenlijk veel minder van belang. Uiteindelijk zijn we samen maar liefst 30 kilo afgevallen en durven wij te zeggen dat we lang niet zó tevreden in de spiegel hebben gekeken.

Als je ons vraagt of het makkelijk was, dan zeggen we heel eerlijk: nee. Leven in een calorietekort is niet het meest leuke en soms was het echt lastig om ons hongergevoel te onderdrukken. Als je denkt dat alles vanzelf gaat met 50% inzet, dan kom je helaas van een koude kermis thuis. Maar gelukkig hadden we, naast een super coach, ook elkaar om onszelf scherp en gemotiveerd te houden. Na een paar weken niet opgeven en doorzetten merkten we al wel dat het afvallen z’n werk begon te doen. Langzaam maar zeker kregen we meer energie, vonden we plezier in het sporten, werden we steeds creatiever in de keuken en leerden we vaker ‘nee’ te zeggen tegen eten waar we eigenlijk geen zin in hadden.

Voor het eerst in een lange tijd voelen we ons écht fit en er is geen haar op ons hoofd die er aan denkt om weer terug te vallen. We hebben een nieuwe, en bovendien veel gezondere, levensstijl ontdekt waar ook zeker zo nu en dan ‘eten wat we lekker vinden’ in past. De juiste balans is hierin de sleutel tot succes en we hebben onder het toeziend oog van Lars echt geleerd om die te vinden. Met de juiste tools in handen zijn we klaar om ‘losgelaten’ te worden en we hebben het volste vertrouwen in de toekomst. Let’s go!”, vertelt Vera.

Wat een topprestatie hebben jullie met zijn tweeën geleverd, Vera en Bas. Het is super gaaf om te lezen dat jullie een nieuwe levensstijl hebben ontdekt, waarin dat lekkere eten op zijn tijd nog steeds mogelijk is. Balans = key, maar volgens ons zit dat wel goed!

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden