post thumbnail

“We spoelen even terug naar de kerst in 2021. Na een hoop gezelligheid, stapte ik weer eens op de weegschaal. Bijna 100 kilo. Ik schrok er eigenlijk best wel van en ik voelde me alles behalve fit. Ik besloot om zelf te starten met afvallen en meer te gaan hardlopen. Dat ging best goed, maar richting de 90 kilo merkte ik dat ik stagneerde. Er zat veel meer in en ik merkte dat die kilo’s het hardlopen in de weg zaten.

Ik zat al een tijdje te denken om bij maxfit in Elst te gaan sporten. Zelfs na goede ervaringen van een goede vriend, mijn zwager en zelfs mijn vriendin, bleef ik een beetje laks. Totdat mijn vriendin mijn naam had doorgegeven en de telefoon ging. Ik besloot om op gesprek te gaan en eigenlijk voelde dat best wel fijn. Samen met coach José besloot ik om er vol voor te gaan en startte ik met Personal Training en Small Group lessen.

Leuk verhaal: die eerste Personal Training ging ik bijna van mijn stokkie. Het was echt pittig, maar de voldoening was enorm. De Small Group lessen zijn bovendien erg gezellig. Ook daar zitten we echt niet stil, maar train je wel op je eigen niveau.

Met deze trainingen en het op maat gemaakte voedingsschema, vlogen die kilo’s er eigenlijk af. In ongeveer 9 weken tijd ben ik maar liefst 10 kilo afgevallen. Ik vind het super goed vol te houden en de impact op mijn dagelijks leven is groot. Ik voel me weer fit, ik ben trots op mezelf en heb bovendien veel zin om te gaan sporten. En ook niet onbelangrijk: ik kan mij beter concentreren op het werk.

Ik zie het als een echte teamprestatie met José en de andere trainers van maxfit. De volgende stap is om verder te gaan trainen in de Private Gym en om lekker deel te nemen aan de groepslessen. Ik heb er zin in!”

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden