post thumbnail

“Ik herinner het me nog als de dag van gisteren: op een zondagochtend in november 2021 besloot ik het online contactformulier van max-fit in te vullen. “Het is klaar met de hele dag zitten, avonden lang op de bank hangen en om doodop te zijn na een stukje hardlopen”, is wat ik dacht. Binnen een kwartier ging mijn telefoon: “Hoi met Max van maxfit, zullen we de koe maar gelijk bij de horens vatten?”

Na een eerste kennismaking met Max had ik een paar dagen later de intake met Fang bij de club in Wijchen. Het werd een leuk en gezellig gesprek, waarin we zijn nagegaan wat mijn doelen zouden worden. Wat at en dronk ik graag, hoe vaak kon en wilde ik trainen en in wat voor vorm? Amper een week na mijn eerste telefoontje had ik een prima vol te houden voedingsschema op zak en vooral heel veel zin om twee keer in de week te gaan sporten: één keer in een kleine, gezellige groep (de Small Group Training) en één keer met een Personal Training bij coach Sam. 

We zijn nu een jaar verder en ik kan alleen maar zeggen dat ik op die zondagochtend in 2021 het beste besluit in jaren heb genomen. Ik ben ruim twintig kilo lichter, mijn zelfvertrouwen is gegroeid en ik heb een compleet ander lichaam. Door mijn persoonlijke coach Sam, kijk ik nog steeds elke week uit naar onze uitdagende trainingen. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook zeker ruimte om even bij te praten en geintjes te maken. Dat omschrijft de sfeer bij maxfit in Wijchen ook perfect: een gym waar iedereen welkom is, waar positiviteit in de lucht hangt en waar iedereen met zijn of haar doel het maximale uit zichzelf haalt. En dat er ook oog voor elkaar is, is erg motiverend.

Inmiddels train ik nog steeds eens per week met Sam en volg ik met veel plezier de groepstrainingen van Joey in de Private Gym. Een nieuw doel is inmiddels gemaakt, dus we gaan samen op dezelfde voet verder”, vertelt Tijs.

Jouw besluit op die zondagochtend heeft je leven flink veranderd, Tijs. Je voelt je fit, je straalt veel zelfvertrouwen uit en je hebt het enorm naar je zin tijdens de trainingen. Samen hebben we een nieuwe ‘way of life’ gecreëerd, waarin we allebei het volste vertrouwen hebben. Ga zo door!

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden