post thumbnail

“Een drukke baan, twee kleine kinderen, het laten bouwen van een huis en de zoveelste lockdown: aan het einde van die drukke dag had ik dat glas wijn wel verdiend, dacht ik. Maar ik merkte dat dat zich niet alleen meer in het weekend voordeed. Ik dronk steeds vaker doordeweeks en at daar bovendien steeds vaker een bakje chips of borrelnootjes bij.

Tel daarbij op dat ik in de afgelopen jaren maar liefst drie hernia’s voor mijn kiezen heb gehad. Ik voelde mij fysiek beperkt en was bang om mijn grenzen op te zoeken. Maar door steeds minder te gaan sporten, merkte ik juist dat ik meer last van mijn lijf kreeg. Iedere ochtend werd ik met stijve spieren wakker en het kostte me telkens een uur om weer wat soepeler te kunnen manoeuvreren. Ook op de weegschaal gingen alle alarmbellen af. “Dit ging de verkeerde kant op!”, is wat ik dacht.

In mijn hoofd werd afvallen het onderwerp van de dag, maar het herinnerde mij ook aan die mislukte pogingen. Intermittent fasting, detoxkuurtjes en crashen: ik heb het allemaal wel geprobeerd. Toen ik bijna niet meer naar mijzelf in de spiegel durfde te kijken, moest het toch echt een keer afgelopen zijn. Maar hoe? Op dat moment kwam maxfit voorbij. Door de inspirerende succesverhalen van anderen ging ik toch maar eens kennismaken bij de club in Huissen. Daar werd ik warm en hartelijk onthaald. Er is alle tijd en aandacht voor jou en je verhaal, wat er voor zorgde dat ik het avontuur aanging.

Ik sprong in het diepe met mijn coach Maarten en we gingen aan de slag met een persoonlijk voedingsschema. Het bijhouden van mijn voeding zorgde ervoor dat ik een hoop nieuwe inzichten kreeg en het creëerde rust. Ook als ik een keer een etentje had of wel die punt appeltaart nam. De eerste paar keren zorgde dat voor stress, maar al snel leer je je lichaam kennen en weet je door je schema waar je aan toe bent. Maarten hielp mij goed door alle fases en frustraties heen. Lukte het even niet met afvallen, dan gingen we kijken hoe we de motor weer aan de gang kregen. En dat omschrijft een goede coach!”

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden