post thumbnail

“Tijdens de autorit terug van de zomervakantie besloot ik dat er iets moest veranderen. Ruim 7 maanden eerder was ik bevallen van een prachtig kindje en mijn gewicht was weer op hetzelfde niveau als voor de bevalling. Toch voelde ik mij na de zomervakantie niet echt happy in mijn lichaam. Met een baby zit je toch vaak in wat minder charmante houdingen. Eigenlijk was het dus best een impulsieve actie om met maxfit contact op te nemen. Toen Club Manager Tijmen tijdens het intakegesprek vroeg hoe gemotiveerd ik was, was ik nog wat voorzichtig. 

Samen met coach Dennis ben ik aan de slag gegaan met de Small Group Trainingen. En zelfs ik, als geen fitness fan, ga twee keer per week met plezier naar de club in Elst. Dat komt door de goede begeleiding, de continue uitdaging en het zien van resultaat in de spiegel. Maar bovenal: de goede en fijne sfeer die er heerst. Dagelijks heb ik contact met Dennis via Whatsapp. Dat is echt super fijn! Het zorgt ervoor dat het stellen van vragen erg laagdrempelig is en dat had ik vooraf niet verwacht.

Gezamenlijk hebben we ook een voedingsschema gemaakt. Bij de introductie hiervan, hinkte ik nog op twee gedachtes: aan de ene kant vond ik dat ik juist veel mocht eten, aan de andere kant was het wennen om zo bewust om te gaan met eten. Maar na drie dagen zat het schema al helemaal in mijn ritme en is het juist fijn om die structuur te hebben. Samen met de goede begeleiding, zorgde dit ervoor dat het behalen van mijn doel makkelijker was dan dat ik ooit had gedacht. Hierdoor heb ik ook veel vertrouwen in mezelf dat het gaat lukken om op gewicht te blijven, zonder dat ik daarvoor iets hoef te laten. De juiste balans is de sleutel tot succes!”, vertelt Tamara.

Een paar maanden later, een glimlach van oor tot oor en je voelt je fijn in je eigen lichaam. Tamara, wij zijn trots op je harde werk! Ook met ons vertrouwen in de toekomst zit het wel goed en samen gaan we ervoor zorgen dat je dit welverdiende resultaat voor altijd blijft terugzien in de spiegel.

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden