post thumbnail

“Een onregelmatige en drukke baan, ’s avonds laat op de bank neerploffen en jezelf weer overgeven aan die welbekende snackbuien. Doordat ik maar weinig structuur in mijn voeding had, popte die snaaitrek in de avonden uit het niets in mijn hoofd op. Daarnaast wilde ik me al een langere tijd fitter voelen en wat gewicht verliezen, maar in mijn eentje wist ik simpelweg niet hoe ik dit moest aanpakken. Deze twee dingen waren voor mij de reden om te starten bij maxfit.

Met wat gezonde spanning stapte ik bij de club in Arnhem naar binnen voor het intakegesprek en het opstellen van een persoonlijk voedingsschema. Ik had verwacht dat ik veel moest gaan laten, maar uiteindelijk viel het alles mee wat we hebben aangepast. Het persoonlijke plan was in mijn geval vooral gericht op structuur. Dit vormde een perfecte tegenpool voor mijn onregelmatige baan, waardoor ik meer rust en bewustwording over voeding kreeg. Hiermee creëerden we ook de vrijheid om op zijn tijd te genieten van wat lekkers, zoals een wijntje in het weekend.

Inmiddels zijn we 3 maanden verder en ben ik trotser en zelfverzekerder dan ooit. Ik had nooit gedacht dat 9 kilo afvallen voor mij haalbaar zou zijn en ik kan dan ook zeggen dat we het doel hebben gehaald. De leuke (en pittige!) trainingen van coach Rob zorgden voor veel plezier tijdens het traject en daarnaast heb ik veel geleerd over hoe we terugvallen kunnen voorkomen. Met een berg aan vertrouwen ga ik dan ook een sportieve toekomst tegemoet!”

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden