post thumbnail

“Na verschillende pogingen om af te vallen en het zoveelste dieet gevolgd te hebben, zakte de moed om mijn droomlichaam te bereiken steeds dieper in de schoenen. Telkens was mijn resultaat maar tijdelijk en ik werd gek van die ‘leefregeltjes’ bij de verschillende diëten. Enorm frustrerend!

Na wat rondzoeken kwam ik bij maxfit terecht en de persoonlijke aanpak klonk mij als muziek in de oren. Door het dagelijkse contact met je coach en een plan dat afgestemd is op mijn leven, past het programma mij als een handschoen. In de praktijk betekent dit dat ik een goede balans in mijn eetpatroon heb gevonden. Ik kan leuke (en lekkere!) dingen doen, terwijl resultaat niet achterblijft. De trainingen zijn uitdagend en mijn coach Fang motiveert mij telkens om net dat ene stapje verder te gaan. Het resultaat van alle inspanningen is niet alleen die -5KG, want ook het plezier dat ik tijdens mijn traject ervaar is zeker de moeite waard om te benoemen.

Ik ben nu op een punt beland waar ik voorheen altijd op bleef hangen. Waar ik het eerder ‘wel prima’ vond op dit punt, barst ik nu van de motivatie om juist door te gaan. En dat is wat je bereikt met een goed vol te houden plan van aanpak, dat is afgestemd op jouw leven. Let’s go!”

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden