post thumbnail

“Na een heftige periode in 2020 ging het lichamelijk wat minder mij. Het overlijden van mijn moeder zorgde voor een stressvolle periode en ook ervaarde ik veel van de welbekende overgangsklachten. Mijn dochter zat daarentegen super in haar vel, nadat ze bij maxfit een resultaat had behaald om trots op te zijn. In totaal was ik 8 kilo aangekomen en ik besloot om ook maar de stoute schoenen aan te trekken. Met de begeleiding van de lieve, fijne coaches van maxfit in Elst ging ik er alles aan doen om weer in mijn oude shape te komen.

Tijdens mijn traject vond ik het super fijn dat er echt naar je geluisterd wordt en er altijd wordt gedacht in mogelijkheden. Bij coach Wendy voelde ik mij helemaal op mijn gemak en samen hebben we meerdere aanpassingen in het trainingsschema gemaakt, zodat ik alle oefeningen kon doen. Ook het voedingsschema stelden we op maat op, waardoor ik zo nu en dan wat ruimte had voor eigen invulling. Over smaak valt niet te twisten, maar over honger ook niet met dit schema. Het is gewoon ontzettend goed vol te houden!

Inmiddels zijn we aan het einde van het traject gekomen en hebben we mijn doel overtroffen. Ik ben maar liefst 14 kilo lichter en dat doet mij erg goed. Ik voel mij fit, sterk en zit super in mijn vel. Ik train nog één keer per week in een Small Group, om samen met het langetermijnplan mijn harde werk te verzilveren in de toekomst”

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden