post thumbnail

“Voordat ik met mijn traject startte, ging het niet zo goed met mijn gezondheid. Ik had totaal geen conditie en gebruikte veel medicatie. Ik voelde me ronduit slecht en hierdoor ontwikkelde ik ook langzaam een verslaving aan suiker. De kilo’s vlogen eraan en ik zat vast in mijn eigen wereldje.

Toen ik in aanraking kwam met het maxfit concept, gingen mijn oogkleppen toch wel af. Zou het ook voor mij mogelijk zijn om weer in shape te komen? Ik meldde me aan via de website en de volgende dag kreeg ik een telefoontje van Tijmen vanuit de club in Elst. En toen ging het snel! Voordat ik het goed en wel doorhad, startte ik met Personal Training en Small Group lessen bij coach Camiel. Het voelde vanaf de eerste minuut goed om de stap te hebben gezet. Ik heb het echt naar mijn zin tijdens de trainingen en de Small Group is erg gezellig.

Camiel heeft fijne schema’s gemaakt, die echt op mij persoonlijk zijn afgestemd. Hierdoor is het werken met een voedingsschema goed vol te houden. Bovendien is het dagelijkse app contact met Camiel een enorme steun voor mij. Het is fijn om iedere dag even kort te schakelen met je coach en zo kun je ook al je vragen kwijt of je hart luchten op het moment dat het wat minder goed gaat.

Tussen de eerste alinea en dit stukje zitten 5 maanden tijd. Mijn conditie is enorm verbetert, ik heb de hele dag door energie en ik heb afscheid genomen van 3 medicaties. En dit alles door maar liefst 20 kilo te zijn afgevallen. Ik zit heerlijk in mijn vel!”

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden