post thumbnail

“Mijn traject bij maxfit heeft mijn leven letterlijk op de schop gegooid. Ik ben mezelf weer leuk gaan vinden, kijk weer met trots in de spiegel en ik heb mijn zelfvertrouwen weer teruggewonnen. Maar nog veel gaver: hierdoor heb ik ook de stap durven zetten om te switchen van baan. Ik heb van mijn passie mijn werk kunnen maken en mijn transformatie heeft daar een grote rol in gespeeld.

Mijn grootste uitdaging tijdens het traject bij de club in Huissen was om de juiste balans te vinden. Ik ben mij goed bewust van wat eten met je lichaam doet en ik heb geleerd waar ik het beste op reageer. Op zijn tijd kan ik wel de bewuste keuze maken om te genieten van iets wat ik echt lekker vind, waardoor het voedingsschema goed vol te houden is. Hierdoor ben ik het afvallen ook niet meer als straf gaan zien. Ik vind krachttraining, het werken met een voedingsschema en alles wat daarbij komt kijken zelfs leuk! En dat had je mij een jaar geleden niet moeten vragen…

In totaal ben ik 16 kilo afgevallen en die loodzware dumbell voelt als een echte overwinning. “Ben ik dit nu?”, is wat ik steeds vaker denk als ik in de spiegel kijk. Ik ben onwijs trots op mezelf en kan niet wachten om samen met maxfit de laatste loodjes aan te pakken. Kortom, dit verhaal wordt vervolgd!”

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden