post thumbnail

“Al jaren schommelen mijn partner en ik alle kanten op met onze gezondheid. Afvallen stond altijd al op de agenda en door de jaren heen zijn we best wat kilo’s kwijtgeraakt. Eén ding hadden deze afvalpogingen gemeen: we vielen na verloop van tijd weer terug in onze oude patronen. Waarom? De dingen die wij probeerden waren niet goed vol te houden en gericht op korte termijn resultaat. Begin 2021 stond ik op de weegschaal en schrok ik van de cijfers die erop stonden. Samen met mijn fitheid, die op -10 stond in die tijd, heeft mij echt flink aan het denken gezet. Mijn partner en ik besloten om er dit keer echt voor te gaan!

Dat betekende dat we onze mindset en (eet-)gewoontes echt moesten gaan veranderen. We zijn begonnen met ons voedingspatronen aan te passen, maar wel op een gezonde en goede manier. Mijn partner heeft al enige kennis over voeding en dat hebben we dan ook gebruikt door direct een aantal maaltijden aan te passen. Zelf stelde ik telkens kleine doelen van -5 kilo en een half jaar later behaalde ik mijn gigantische doel van -20 kilo. Als beloning voor het behalen van dit doel had ik mijzelf een personal trainer beloofd. Hiermee wilde ik nog net een stapje verder gaan; iets verder afvallen, fitter worden en spiermassa opbouwen.

Na wat goede verhalen in onze kennissenkring en wat research kwam ik uit bij maxfit in Elst. Ik besloot om contact op te nemen en anderhalve week later kon ik al beginnen bij coach Dennis. Samen hebben we goed gekeken naar mijn wensen en dit toegepast in mijn traject. Drie weken later startte mijn partner ook, omdat ze mijn voortgang al meteen meekreeg en daar ook erg enthousiast van werd.

De trainingen zorgden voor veel plezier, energie en voldoening. Laten we ook die spierpijn niet vergeten, maar dit maakte het voor mij alleen maar leuker. Progressie maken, dit allemaal bijhouden en zorgen dat je de volgende keer net weer een stapje beter presteert. De begeleiding van Dennis tijdens de oefeningen was voor mij erg belangrijk, omdat ik het hoogste rendement wil halen uit elke training. De drie maanden die ik nu bij maxfit loop zijn werkelijk voorbij gevlogen en ik beleef ontzettend veel plezier aan mijn traject. Ik kan niet wachten om mijn doelen verder af te vinken!”

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden