post thumbnail

“In de afgelopen jaren heb ik al een aantal serieuze pogingen gedaan om af te vallen, maar niks leidde tot een blijvend resultaat. Onregelmatig werken, een studie erbij volgen en veel ballen tegelijkertijd in de lucht houden maakten het lastig om een goed eetpatroon te volgen. Herkenbaar? Ook ik merkte dat mijn gevoel aan mij begon te knagen en met de zomer op komst wilde ik echt actie ondernemen. En zo stapte ik begin april bij de maxfit club in Elst naar binnen. Een tikkeltje gespannen, maar vol goede moed!

Na een intakegesprek had ik al snel mijn eerste training met coach Nicky. We hadden meteen een super goede klik, waardoor de spanning omgezet werd in positieve energie. Nicky heeft een luisterend oor en maakt echt tijd voor goede gesprekken. Deze persoonlijke aanpak, waarbij er elke dag contact is en de lijntjes kort zijn, werkt goed en stelt mij op mijn gemak. Geen oordelende blikken, maar alle trainers hebben oprechte interesse in waar je mee bezig bent en de motivatie om je te helpen. Een hele verademing, al zeg ik het zelf.

Inmiddels ben ik 10 weken onderweg en ik had niet kunnen dromen van een beter resultaat. De weegschaal staat namelijk precies 10 kilo in de min. Ik ben super trots op mijzelf en ik heb echt ingezien dat je een stuk meer kan dan dat je denkt!”

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden