post thumbnail

“Onregelmatig werken, een studie volgen en veel ballen tegelijkertijd in de lucht houden… Rust vinden in mijn drukke leven vond ik ontzettend lastig. Het vinden van een balans in al mijn dagelijkse bezigheden, op hetzelfde moment willen afvallen en het volgen van een goed eetpatroon vormden dan ook een behoorlijke uitdaging. Maar tegelijkertijd begon mijn gevoel ook steeds meer aan mij te knagen. Toen ik op een zeker moment op de bank zat, ging de knop om en besloot ik om bij maxfit te starten met Personal Training.

Eerlijk is eerlijk, ik vond het best spannend om deze stap te zetten. Het lag volledig buiten mijn comfortzone, maar dat is tegelijkertijd ook de plek waar ruimte is voor een frisse start. De persoonlijke begeleiding van mijn coaches zorgden ervoor dat de spanning al snel werd omgezet in positieve energie. Binnen no-time had ik de smaak dan ook te pakken en met het afvallen van 10 kilo in 10 weken, was de eerste stap richting mijn einddoel gezet.

Het resultaat zorgde voor een enorme boost aan vertrouwen en ik besefte me dat het deze keer best wel eens kon gaan lukken. In de afgelopen maanden ben ik hard blijven werken en heeft mijn leven een enorm positieve draai gekregen.

Ik kan het amper bevatten, maar inmiddels ben ik al deze schijven bij elkaar afgevallen: 35 kilo. Een jaar geleden had nooit gedacht dat ik dit zou kunnen. Als je eenmaal de smaak te pakken hebt en resultaat begint te zien, werkt het bijna verslavend.”

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden