post thumbnail

“Af en toe kijk ik in de spiegel en dan heb ik weer zo’n besefmomentje. Ik ben zo trots op mezelf dat ik dit traject ben aangegaan. En dat ik het ook heb volgehouden, hoe moeilijk het soms ook was. Ik voel me echt gelukkig in mijn eigen lichaam!

Laten we even teruggaan naar het begin: al vanaf de start heeft de begeleiding van maxfit in Huissen een grote impact gehad op mijn traject. Elke dag had ik contact met coach Jesper en dit heeft mij laten inzien dat ik echt meer kan dan dat ik zelf dacht.

Terwijl we midden in het traject zaten, kwam ik er eigenlijk pas achter hoe ‘ongelukkig’ ik was in mijn eigen lichaam. Anderzijds zorgde het er ook voor dat ik met een frisse blik vooruit kon kijken en dat ik echt trots op mezelf was dat ik actie had ondernomen. Ik merkte dat ik fysiek en mentaal progressie aan het maken was. Ook de mensen in mijn omgeving viel dit op en de complimentjes zorgden voor een extra boost.

En hier sta ik dan! Ruim 6 kilo lichter, maar vooral mentaal heb ik ontzettend veel progressie gemaakt. Ik heb ervaren dat krachttraining voor iedereen mooie resultaten brengt. En natuurlijk is dat soms zwaar, maar het is het dubbel en dwars waard!”

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden