post thumbnail

“Iedereen zei altijd tegen mij: “Maar Naomi, je hebt toch zo’n goed figuur?”. Toch voelde het voor mij anders en ik zat hierdoor niet lekker in mijn vel. Mijn energielevel was laag en je zou kunnen zeggen dat ik niet tevreden was over mijn zelfbeeld. Althans, ik wist dat ik er meer uit kon halen.

Toen ik op social media in aanraking kwam met maxfit, viel alles op zijn plek. Ik was enthousiast over het concept en de resultaten van anderen spraken boekdelen. Ik besloot om het contactformulier in te vullen en al snel zat ik aan tafel met Tijmen. Een fijn, open en eerlijk gesprek volgde en ik besloot om de knoop door te hakken: we gingen aan de slag met Personal Training.

Onder begeleiding van coach Dennis train ik nu 3 maanden bij de club in Elst. Eerlijk is eerlijk: de start van het traject was best pittig. Het werken met mijn persoonlijke voedingsschema was niet zo zeer de uitdaging, maar het was wennen om op een veilige manier mijn grenzen tijdens het sporten op te zoeken. En stapje voor stapje te verleggen, want naarmate de tijd vorderde kreeg ik veel meer energie en zin in het sporten. Ik voelde zowaar dat ik spieren aan het opbouwen was en dat gaf mij een hoop voldoening.

Tijdens het traject met Dennis heb ik veel geleerd over mijn eigen lichaam, het sporten en wat goede voeding voor je lichaam betekent. En dat ga ik de komende periode zelf doorzetten. Let’s go!”

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden