post thumbnail

“Eerlijk is eerlijk: het was best een tijdje geleden sinds dat ik voor het laatst heb gesport. Ik was niet compleet uit de bocht gevlogen, maar ik stoorde me wel aan de kilo’s die er in de afgelopen jaren bij waren gekomen.

Ik hoorde veel goede verhalen over maxfit in Huissen en ik besloot om het roer om te gooien. Het voelde vertrouwd en de sfeer in de club was fijn. Samen met coach Michael besloot ik om het avontuur aan te gaan en te mikken op het afvallen van 10 kilo. Nou, dat is gelukt! 😀

Vooraf zag ik behoorlijk op tegen het werken met een voedingsschema, maar van honger was absoluut geen sprake. Sterker nog: in die 3 maanden hebben we nauwelijks aanpassingen in het schema hoeven doen. Goed vol te houden dus! Tijdens de trainingen heb ik echt alles op alles gezet en samen met Michael heb ik mijn eigen grenzen durven verleggen. Behoorlijk pittig, maar dat voldane gevoel na iedere workout is onbeschrijfelijk.

Mocht je twijfelen, dan zou ik zeggen dat je er absoluut voor moet gaan. Ik heb energie voor 10, door de krachttraining wordt je lichaam strakker en ik heb nog nooit zo lekker in mijn vel gezeten”

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden