post thumbnail

“Na lang te hebben getwijfeld, ben ik eind vorig jaar gestart met een traject bij maxfit in Elst. Ik ben het klassieke voorbeeld van een jojo; in het begin gingen mijn eigen afvalpogingen goed, maar het resulteerde telkens in een terugval naar mijn oude gewicht. Ik was er klaar mee en wilde graag op een duurzame manier gaan afvallen, maar ik vond het tegelijkertijd ook spannend om hier hulp bij te zoeken.

We spoelen even een paar maanden door: april 2023. Mijn leven heeft een behoorlijk andere wending gekregen. Niet alleen heb ik mijn doel gehaald en ben ik maar liefst 22 kilo afgevallen, ik voel me een stuk fitter en energieker. Mijn coaches Mitchell en Dennis hebben mij geleerd hoe je voor jezelf een goede balans kan vinden tussen sporten, gezond eten en op zijn tijd genieten van wat lekkers. In mijn geval was dat af en toe een bakje chips, een gezellig etentje of een lekker glas wijn. Als je dit soort dingen compleet gaat opgeven, druk je per definitie de stempel ‘goed’ of ‘slecht’ op eten en drinken. Het gevolg is dat de verleiding op een gegeven moment te groot wordt en dat je inderdaad het jojo-effect krijgt.

De volgende uitdaging wordt het vasthouden van mijn resultaat. Ik heb vertrouwen in mezelf, mijn nieuwe gewoontes en de goede balans die we hebben gevonden. Aan de andere kant is het ook spannend. Ik ga verder in de Private Gym en ook daar kan ik rekenen op de steun en hulp van de trainers. Het is erg fijn om die stok achter de deur te houden.”

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden