post thumbnail

“Eind vorig jaar ging ik maar weer eens op de weegschaal staan. Toen het gewicht verscheen, dacht ik: “dit kan niet langer doorgaan”. Tijdens de coronaperiode had ik het sporten langzaam naar de achtergrond verschoven en door het wisselen van baan, bewoog ik ook overdag een stuk minder. Al met al was ik toch wel de nodige kilootjes aangekomen. Het zorgde voor een futloos gevoel en je zit vast in een soort spiraal.

Diep van binnen wilde ik best actie ondernemen, maar dat voelde wel als een grote stap. Alsof het zo moest zijn, las ik op Facebook over het concept van maxfit. Het duurzaam afvallen sprak mij enorm aan en in december besloot ik om dan toch maar de stoute schoenen aan te trekken.

En ja, doorpakken kunnen ze wel! Amper een week later stapte ik de gloednieuwe vestiging in Zevenaar binnen voor mijn allereerste training met coach Anne. Eén keer per week ging ik aan de slag met Personal Training en dat vulde ik aan met met twee Small Group trainingen. De eerste stap was gezet!

De combinatie van het frequent trainen, bewust omgaan met voeding en de persoonlijke aandacht van Anne werkt erg prettig. Het is lekker om weer in beweging te zijn, maar het is vooral fijn om weer fit te zijn. In een half jaar tijd ben ik 15 kilo afgevallen en dat voelt als een echte overwinning.”

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden