post thumbnail

“7 oktober 2022; dat wordt dé dag van mijn leven! Toen mijn vriend mij ten huwelijk vroeg en we samen plannen maakten voor een prachtige bruiloft, ging er diep van binnen een knop in mij om. “Op de mooiste dag van mijn leven wil ik de beste versie van mijzelf zijn”, is wat ik dacht. En met dat doel in mijn achterhoofd stapte ik aan het begin van dit jaar bij maxfit in Elst naar binnen.

Dit zou niet mijn eerste afvalpoging worden. Al meerdere keren ging ik de strijd met de kilo’s aan en telkens ging dit even de goede kant op. Maar na verloop van tijd gebeurde er altijd wel weer iets wat roet in het eten gooide. Mijn motivatie zwakte af, de sportscholen sloten hun deuren door corona of ik bereikte niet het gewenste resultaat. Bij maxfit zat het gelijk goed met mijn vertrouwen. Een plan dat helemaal op mij afgestemd is, het dagelijkse contact met je coach en de trainers die continu scherp zijn op de kleinste details: dat was precies wat ik nodig had!

In combinatie met het voedingsschema, waarin je jezelf niet hoeft uit te hongeren, is het traject super goed vol te houden. De trainingen van Isabel zijn gezellig en zij begrijpt als geen ander dat het leven ook een beetje leuk moet blijven. Staat er bijvoorbeeld een etentje gepland? Dan kijken we samen naar de beste manier om zonder angst en schuldgevoelens uit eten te gaan. En zo blijven we stappen in de goede richting zetten!”

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden