post thumbnail

“Een aantal vervelende pijntjes in mijn schouder waren een paar maanden geleden de normaalste zaak van de wereld voor mij. De hele dag door ervaarde ik lichamelijke klachten, zonder duidelijke aanleiding. Ik werd er gek van! Daarnaast wilde ik dolgraag fitter worden en weer kunnen stralen. Ik wist dat het in mijn eentje een behoorlijke opggave zou worden om het tij te keren, vandaar dat ik de hulp van maxfit inschakelde.

De afgelopen maanden heb ik met mijn coach Camiel dan ook keihard gewerkt om maar liefst 10 kilo af te vallen. En nu die kilo’s verdwenen zijn, besef ik pas wat de juiste ingredi├źnten voor succesvol afvallen zijn. De juiste kennis en goede begeleiding zijn van belang, maar misschien wel het allerbelangrijkste: het moet ook op lange termijn goed vol te houden zijn. En dat laatste is met mijn persoonlijke plan zeker aan de orde.

Hoe ik mij nu voel? Ik leef met een stuk meer plezier, barst van de energie en voel mij ijzersterk. Vooral fysiek heeft de transformatie best wel wat impact op mij gehad, want de pijntjes in mijn schouder verdwenen al vrij snel nadat ik was begonnen.”

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden