post thumbnail

“Je zou ons kunnen beschrijven als een sportief koppel. Althans, vóór de coronaperiode en inmiddels ook weer. Maar voordat we daar op inhaken, doen we even een stapje terug in de tijd. Twee jaar geleden sportte ik regelmatig in een gym en Mitch rende een paar keer per week over het voetbalveld. We hadden de flow lekker te pakken en ook na de geboorte van onze dochter bleven we ons vasthouden aan onze sportieve gewoontes.

Toen na de zomer de tweede lockdown werd afgekondigd, ging het langzaam de andere kant op. De combinatie van de gesloten sportscholen, de voetbalblessure van Mitch en de gebroken nachten met onze pasgeboren dochter deden ons geen goed. De nachten werden steeds korter en dat merkten we overdag in onze energie. Zin om na een drukke dag nog te gaan sporten? Tja, wij kozen steeds vaker voor de ‘makkelijke’ weg en de zin in het sporten leek te zijn verdwenen.

Dat was voor ons het punt om te schakelen. We wisten dat een goede stok achter de deur noodzakelijk was en daarom schakelden we de hulp van maxfit in Huissen in. Inmiddels kunnen we wel zeggen dat die stap ons leven enorm heeft veranderd. We zijn met twee persoonlijke plannen apart van elkaar aan de slag gegaan en we zijn fitter dan ooit!

Samen met coach Jesper ben ik 6 kilo afgevallen, maar ik merk vooral dat mijn conditie weer een stuk beter is. Heel de dag door ervaar ik energie en dat is wel zo fijn met een jonge dochter. Mitch is in totaal 15 kilo kwijt en heeft samen met coach Eltjo en Michael zijn traject doorlopen. Blessurevrij voetballen en tennissen zijn voor hem weer het onderwerp van de dag. Hoe tof!”, vertelt Lieke. 

Keihard werken wordt beloond, Lieke en Mitch! Samen hebben we de juiste balans gevonden om dit resultaat ook op lange termijn vast te houden. Geniet van die bruisende energie, het voetballen zonder pijntjes en het feit dat jullie lekker in je vel zitten.

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden