post thumbnail

“Na de zwangerschap van mijn tweede kindje, heb ik het medisch flink voor mijn kiezen gehad. Mijn conditie was afgezwakt naar een nulpunt. Nadat ik mezelf ruim 9 maanden alles behalve fijn voelde, ging het medisch weer de betere kant op. En dat was ook het moment om weer fit te worden. Ik mijn hoofd rende ik alweer met mijn kids door de speeltuin!

Maar waar begin je dan, als je fit wilt worden? In mijn geval was dat met het inschakelen van hulp. En dat deed ik bij maxfit in Elst. Na een fijn kennismakingsgesprek met Rob, werd ik gekoppeld aan coach Dennis. En hij heeft mij echt geholpen om weer de balans in het bewegen en de structuur in mijn voeding te krijgen.

Sinds dat ik begonnen ben met trainen, merkte ik iedere week dat ik fitter werd en dat ik mij fijner begon te voelen. Eindelijk zit ik weer lekker in mijn vel! En nu ik mijn doel heb gehaald en 20 kilo ben afgevallen, stroomt de energie helemaal door mijn lichaam heen. Het gevoel is onbeschrijfelijk, maar als ik het dan toch visueel moet maken… Ik kan letterlijk 6 rondjes door de speeltuin rennen met mijn kinderen!”

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden