post thumbnail

“Mijn verhaal is ongetwijfeld herkenbaar voor jullie: in de coronaperiode waren er ongemerkt de nodige kilo’s bijgekomen. Ik had niet het doel om actief te sporten en dat begon ik te merken. Toen ik in de zomer van 2022, redelijk ongetraind, meedeed aan de Gendtse Kersenfeest Triathlon, realiseerde ik me dat er wat anders moest gaan gebeuren. Ik miste de kracht in mijn benen en moest simpelweg teveel kilo’s ‘meezeulen’.

Daarom besloot ik om in september een traject te starten bij maxfit in Huissen. Het doel werd om op een goede manier gewicht te verliezen, meer kracht op te bouwen en vooral om fitter te worden. Nou, dat is gelukt! 

Onder begeleiding van coaches Anne en Michael ben ik aan de slag gegaan en de persoonlijke aanpak heeft mij erg geholpen. Ik vond het bijvoorbeeld erg belangrijk om in het weekend gewoon te kunnen genieten van een biertje, wijntje of een borrelplank. In overleg met mijn coaches hebben we op zulke momenten ruimte gemaakt in mijn voedingsschema, zodat we gewoon progressie bleven maken. Uiteindelijk hebben we mijn doel behaald en daar ben ik erg trots op!”

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden