post thumbnail

“Al jaren ben ik erg actief in de sportschool. Ik sportte minstens drie per week en lette daarbij goed op mijn voeding. Vanuit mijn omgeving kreeg ik vaak verbaasde reacties. “Waarom ben jij zo met die voeding bezig? Je bent toch helemaal niet dik?”, is wat ik vaak te horen kreeg. Maar om eerlijk te zijn voelde ik mij zonder shirt nooit echt zelfverzekerd.

In de afgelopen jaren heb ik van alles geprobeerd om af te vallen. Ik bleef echter enorm schommelen met mijn gewicht en ik begreep niets meer van mijn lichaam. De frustraties stapelden zich op en in mijn zoektocht naar begeleiding kwam ik bij maxfit in Elst uit.

Samen met coach Dennis brachten we mijn pijnpunten goed in kaart en ontwikkelden we een routine die goed aansloot op mijn dagelijks leven. Zowel qua voeding als qua training heeft dit voor veel meer ritme en rust gezorgd. In drie maanden tijd ben ik ruim 10 kilo afgevallen, maar nog veel belangrijker: ik voel mij beter in mijn lichaam. We hebben een perfecte basis gecreëerd om spiermassa te gaan opbouwen en daarmee mijn lichaam meer te shapen. We zijn daarmee bij de volgende fase van het traject aangekomen en ik kijk er ontzettend naar uit!”

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden