post thumbnail

“Noem een willekeurig dieet en de kans is groot dat ik het geprobeerd heb. In het begin val je als een speer af, maar binnen de kortste keren is je gewicht terug bij af en lijk je wel een jojo. Dat is mijn korte samenvatting van alles wat ik heb geprobeerd om af te vallen. Eigenlijk had ik de strijdbijl al begraven, want je kunt je wel voorstellen dat de drive en de motivatie om af te vallen ver te zoeken was. Ik had er gewoon geen zin meer in. Maar ook dat kent zijn grenzen. Toen ik op een gegeven moment in de spiegel keek, brak ik.

In december 2022 ging ik langs bij maxfit in Elst. En om eerlijk te zijn bracht dat een hoop nieuwe inzichten. Voor het eerst had ik zelfs het gevoel dat het traject bij mij paste, omdat het gericht is op de lange termijn en bovendien goed vol te houden is.

Sporten is nooit helemaal mijn ding geweest, maar Wendy maakt er iedere training weer een feestje van. We kunnen lachen en hebben goede gesprekken, maar er wordt ook hard getraind. We zijn inmiddels twee maanden onderweg en in die tijd ben ik maar liefst 10 kilo kwijtgeraakt. De energie stroomt door mijn lichaam en ik weet zeker dat het gaat lukken om mijn doel te halen!”

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden