post thumbnail

“De hoofdreden waarom ik ben begonnen met sporten bij maxfit? Fit worden! Wat afvallen zou mooi zijn, maar het was in de eerste plaats niet de reden waarom ik mij aanmeldde bij de club in Elst. Maar nu – één jaar later – is het gewoon allebei gelukt.

Door telkens kleine doelen te stellen, verleg je op je eigen manier je grenzen en blijft het uitdagend. Mijn doelen ben ik aangegaan met coach Dennis, waarmee ik dagelijks contact had. Super fijn! Door de coaching heb ik echt een andere kijk op eten en drinken gekregen. Ik heb geleerd wat bepaalde voeding met je lichaam doet en hoe je krachttraining in kan zetten om fit te blijven. Bij ieder onsje, pondje of kilo eraf krijgt je zelfvertrouwen een boost. Je gaat vanzelf ervaren wat deze combi met je lichaam en je geest doet. Dat geeft zoveel voldoening!

Natuurlijk gaat het niet altijd van een leien dakje. Je gewicht stagneert soms of stijgt wellicht wat na een gezellig weekend, maar het hoort er allemaal bij. Je merkt dat je lichaam en je mind soms ook even de tijd nodig heeft om te wennen aan je nieuwe patronen.

En ja, mijn transformatie kostte tijd, energie en wat geld. Maar het is een investering met hoog rendement. Een investering in mezelf, voor het leven. Fit worden is absoluut gelukt en die 15 kilo minder op de weegschaal zorgen voor meer zelfvertrouwen”

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden