post thumbnail

“Na een pittige, eerste lockdown barstte ik van de motivatie om aan de welbekende coronakilo’s te gaan werken. Ik snakte naar een nieuwe start, waarbij ook het stoppen met roken hoorde. En dat ging mij goed af! Totdat er in december een tweede lockdown van kracht ging en mijn leven in één klap weer op zijn kop stond. Ik moest wederom de deuren van mijn zaak sluiten en belandde steeds dieper in de spreekwoordelijke put.

Door de vele stress en onrust, snakte ik weer naar een sigaret en plofte ik ’s avonds op de bank neer met een zak chips. Mijn kleren zaten niet meer mooi en ik was doodongelukkig vanbinnen. Ik wilde weer het goede voorbeeld voor mijn prachtige dochtertje zijn en zelf kunnen stralen.

Voor mijn gevoel had ik maar één keuze: de juiste hulp inschakelen om weer fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Immers, een nieuwe garderobe aanschaffen is uitstel van executie. Na een ontzettend fijn gesprek bij maxfit, besloot ik om samen met mijn dochter Cheyenne een nieuwe start te maken.

En wat ben ik daar dankbaar voor! Zowel Cheyenne als ik zijn in korte tijd ontzettend veel veranderd. Cheyenne straalt aan alle kanten en staat bloeiender dan ooit in het leven, terwijl ik mijn oude zelf weer terugvind. Zonder deze stap was ik ongetwijfeld nog steeds aan het struggelen en had ik geen idee waar te beginnen. Kortom, deze stap heeft ons leven enorm op de schop gegooid. Uiteraard in positieve vorm!”

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden