post thumbnail

Mijn verhaal

Pffoe, waar moet ik beginnen. Anderhalf jaar geleden ben ik de uitdaging aangegaan bij Max Fit. Wat heeft dit mijn leven veranderd… nog steeds soms onwerkelijk.

Waarom?

Mede door de succesverhalen die ik zag op Facebook en de website, werd ik getriggerd. Jaar in, jaar uit was ik enorm ontevreden over mijn eigen lichaam. Ik was diep ongelukkig door het lichaam waar ik in zat. Voor mijn gevoel moest er drastisch wat veranderen en zo ben ik bij Max Fit gekomen. Ik ben sinds mijn 14esamen met mijn vriend. Hij zag van dichtbij hoe ik letterlijk steeds breder werd. Natuurlijk heb ik pogingen gedaan om af te vallen, maar niks is te vergelijken met dit traject. Mijn onzekerheid groeide met de jaren. Ik ben een enorm open persoon, maar door mijn eigen lichaam werd ik steeds meer en meer een gesloten persoon.. iemand die ik niet was en wilde zijn.

Ik merkte aan alles dat het de verkeerde kant op ging. Ieder jaar weer werd het zomer en wat keek ik daar zwaar tegenop… Vakanties? Bah, moest niet denken aan mezelf in een bikini. Aan het zwembad liggen? No thanks.

Ik heb twee kinderen en voor mijn gevoel kon ik niet de moeder zijn die ik hoorde te zijn. Mijn gebrek aan geluk over mijn eigen lichaam straalde door naar de kinderen. Je wil het niet, maar neemt je onvrede toch mee naar huis. Iets waar ik me enorm rot over heb gevoeld tegenover m’n eigen kinderen.

Time for a change! Mijn vriend stond volledig achter mijn keuze om hiermee te beginnen. Ik stopte met dergelijke diëten en zette definitief de knop om. Max Fit moest dé oplossing worden.

Hoe heb ik het traject beleefd?

Waanzinnig (zwaar). Nadat ik een maand bezig was en meteen resultaten begon te zien, zat ik lekker in mijn vel. De progressie was zó snel zichtbaar. En dan ineens staat de wereld op zijn kop..

Na een aantal weken bezig te zijn met het traject bij Max Fit, kreeg mijn moeder (61 jaar) eind augustus een herseninfarct en kwam in een coma terecht.

Vóór dit moment voelde ik me on top of the world en kon ik de hele wereld aan door de omslag die mijn gezondheid maakte. De periode van angst, onzekerheid, verdriet en slapeloze nachten, deed in eerste instantie niet veel goeds.

Heel even wist ik het niet meer.. Wat ik wel wist; ik wíl niet opgeven, ik mág niet opgeven, ik kán niet opgeven en ik gá niet opgeven.

Persoonlijke aanpak is uniek

Met alle begrip en mentale steun van Nele en Max heb ik na een paar weken het traject weer op kunnen pakken. 4 operaties en 2 coma’s in 4 maanden tijd zijn me niet in de koude kleren gaan zitten. Zonder Max Fit was ik 100% zeker weer teruggevallen in m’n patroon, maar hun hulp en zorgzaamheid was hartverwarmend. De investering die zij in mensen doen, is goud waard. Zat ik in de put? Dan vroeg Max of Nele of ik langs wilde komen voor een bakje koffie. Hun persoonlijke aanpak is uniek. Ze laten het niet voelen als een sportschool, maar als thuiskomen. Het gaat zoveel verder dan even een eetschema en een paar keer trainen… zelfs op de meest gekke momenten kon ik Nele een appje sturen en daar keerde ze haar hand niet voor om, geen enkele keer.

Wat zijn de verschillen met mijn lichaam vóór de transformatie?

De verschillen in mijn figuur zijn gigantisch. Ik draag nu weer bikini’s haha! Die heb ik 6 jaar niet kunnen dragen door mijn zelfbeeld. Ik kon thuis niet van beneden naar boven lopen… dat was een te grote moeite. Ik moest m’n eigen vriend vragen om iets van boven te pakken, omdat ik buiten adem was als ik het zelf deed. Ongelofelijk hè? I know.

Ik was opzoek naar stukjes geluk waarvan ik wist dat het me sterker zou maken, dat lichaam en geest samen gaan is absoluut waar.. Het leven is tekenen zonder gum, je hebt maar 1 lichaam, ben daar lief voor!

Mijn traject in één zin?

‘Confronterend en mooi in de puurste vorm, een life changing traject van onzeker naar “on top of the world!’

Conclusie; geef nooit op! 🙏🏼 Inge

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden