post thumbnail

‘’Yes, ik krijg het gewoon voor elkaar! Al jarenlang lukte het me koste wat kost niet om mijn gewenste doel, maximale spiermassa aankomen, te behalen. Ik ben altijd vrij slank geweest, maar na keer op keer niet de resultaten te behalen die ik wilde, vond ik dat het tijd was om iets nieuws te proberen. Tijdens mijn intake bij Max was ik al gelijk onder de indruk van zijn visie en expertise. Hij kon me direct vertellen wat voor mij het beste plan van aanpak was. Toch was het even wennen toen ik hoorde dat ik eerst moest ‘opdrogen’, dat wil zeggen; afvallen. Ik ben toch al erg slank, dacht ik? Ik zag mezelf niet nóg slanker worden. Met enige twijfel ging ik hier mee van start, niet wetende dat dit het begin was van een nieuw leven. 

Tot grote verrassing was dit, inderdaad, precies de ideale aanpak om mijn doel te bereiken, Zodra ik op streefgewicht was, mocht ik gaan starten met het opbouwen van mijn spieren. Dit ging ik doen in combinatie met veel eten, want als bezige bij verbrand ik op een dag nogal wat calorieën. Dat was overigens de allergrootste uitdaging, want ik moest ontzettend veel calorieën binnenkrijgen, wilde ik resultaten zien. 

Nu, maanden later, heb ik nog nooit zoveel gewogen als nu. Hierdoor zit ik superlekker in mijn vel en blijf ik mezelf maar verbazen met de vooruitgang die ik boek. Iedere paar weken daagt mijn persoonlijke coach Niels mij uit om nóg een zwaarder gewicht te pakken. En dan doe ik dat gewoon! Zonder het vertrouwen van mijn Niels had ik dit nooit zo kunnen bereiken. Dit is precies wat een traject bij maxfit zo’n unieke ervaring maakt. Je legt je lot letterlijk in de handen van een ander, en dat is best eng. Maar de progressie die ik maakte was ongekend, en dat kwam vooral omdat de aanpak van maxfit ervoor zorgt dat ik enorm in mezelf ben gaan geloven,’’ vertelt Gido. 

Wat hebben we je enorm hard zien werken, Gido! Wij kunnen alleen maar opkijken naar iemand met zo’n doorzettingsvermogen als jij. Met die eigenschap ga je nog ontzettend ver komen. Wij staan maar al te graag met ongekend enthousiasme voor jou klaar om je hiermee verder te ondersteunen. 

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden