post thumbnail

“Zonder de coaching van maxfit denk ik dat ik nog steeds zoekende zou zijn naar een goede, leuke en duurzame manier om af te vallen. Zoals velen van jullie wellicht ook hebben ervaren zie je soms door de bomen het bos niet meer. Ook ik heb in de afgelopen jaren op veel verschillende manieren geprobeerd om af te vallen. Maar de reden waarom mijn eigen afvalpogingen continu mislukten, was puur omdat ik zocht naar shortcuts en daardoor ‘geleend resultaat’ kreeg. 

Toen maxfit op mijn pad kwam, wist ik het zeker: duurzaam afvallen is hier de standaard en daarom paste dit concept goed bij mij. Na een intakegesprek bij de club in Huissen kon ik al snel aan de slag en inmiddels hebben we echt een nieuwe ‘way of life’ gecreëerd. Daarin is een goede balans het toverwoord en dit zorgt er bovendien voor dat je, op zijn tijd, nog steeds kan genieten van wat lekkers of een etentje. Het grootste verschil merk ik echter tijdens mijn tweede sport: het handballen. Volgens mijn teamgenoten ben ik een stuk sneller geworden en ik merk zelf dat ik het conditioneel beter volhoud.

Het echte besefmoment kwam pas toen ik deze 15 kilo zware schijf optilde. Ik realiseerde me hoeveel ik eigenlijk continu met mij heb meegedragen en de gevoelens die daarbij kwamen kijken. Zoals ik er toen uitzag en hoe ik mij toen voelde? Nee, met mijn nieuwe lifestyle gaan we nooit meer terug naar toen!”, vertelt Kaylee.

Een transformatie om trots op te zijn, Kaylee. Het is onwijs gaaf dat je harde werk ook tijdens het handballen beloond wordt en beiden hebben we het volste vertrouwen in de toekomst. Dat fitte, fijne en zelfverzekerde gevoel gaan we voor niets anders meer inwisselen. Wij zijn trots op je!

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden