post thumbnail

“Ik wilde geen typisch dieet meer volgen, dat heb ik genoeg gedaan in mijn leven. Je mag dit niet, dat niet en gaat uiteindelijk enorm verlangen naar die ‘verboden vruchten’. Ik wilde normaal eten, genieten van het leven en lekker sporten. Tegelijkertijd ook nog 10 kilo afvallen? Ik had er aan het begin van mijn traject direct voor getekend. Nooit had ik durven dromen dat het zo goed vol te houden was, terwijl ik bijvoorbeeld regelmatig uit eten ga bij mijn favoriete Griekse restaurant.

Dit kan namelijk omdat ik heb geleerd hoe je de ‘schade’ van het uit eten gaan kunt beperken. En ja, ook ik heb wel eens lastige momenten gehad. Maar mijn coach Stijn bezorgde mij tijdens ons dagelijkse contact altijd weer een flinke dosis positieve motivatie. Tijd om bij de pakken neer te gaan zitten was er dus niet!

Tijdens de trainingen, in de mooie gym in Huissen, heerst er een leuke sfeer waar je je al snel thuis voelt. De trainingen zijn altijd uitdagend, gezellig en er is ook nog tijd voor een lolletje. Heerlijk voldaan ga ik na de training weer naar huis en zag ik steeds meer resultaat van mijn harde werk. Zonder de professionals van maxfit lag een verandering als dit buiten handbereik voor mij, dus ik ben ontzettend gelukkig met mijn keuze.”

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden