post thumbnail

“Nicoline en ik hadden het er wel vaker over gehad: sporten. Maar hoe, wat en waar? Beiden wilden we weer beter in ons vel zitten, ons fitter voelen en natuurlijk ook op lange termijn blijven genieten van die energie. Maar om zonder begeleiding naar een sportschool te gaan? Eerlijk gezegd zagen we het niet zo zitten om zonder kennis en ervaring in een sportschool te gaan staan.

Maxfit was geen onbekend alternatief in onze tijdlijn en op een dag besloot ik om toch maar de stap te zetten. Super spannend, maar tijdens het intakegesprek met coach Tijmen voelde het al snel vertrouwd. Met enthousiasme vertelde ik dit tegen Nicoline en ook zij plande een kennismaking in. “Waarom heb ik dit niet eerder gedaan”, vertelde ze mij na afloop. En zo besloten we om samen aan de slag te gaan met duo Personal Training bij de club in Elst.

Beiden hebben we onze eigen doelen, maar het feit dat wij het samen doen maakt het onwijs tof. De afgelopen maanden zijn voorbij gevlogen en onze trajecten lopen op rolletjes. Er is ruimte om de successen te vieren, maar we kunnen ook rekenen op support van Wendy tijdens onze struggles. Want geloof ons: je gaat jezelf ook een keer tegenkomen in het traject. Wij hebben ontzettend veel plezier tijdens de trainingen en hadden niet verwacht dat we zo snel resultaat zouden boeken.”

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden