post thumbnail

“Jarenlang kampte ik met overgewicht en was ik onzeker over mijn lichaam. Ik zag mezelf steeds dikker en dikker worden en mijn ongezonde gewoontes namen de overhand. Veranderen wilde ik diep van binnen wel, maar ik vond het spannend en wist niet goed hoe.

Ik heb meerdere (mislukte) pogingen gedaan om af te vallen en uiteindelijk belandde ik zelfs bij meerdere diëtisten. Maar zelfs daar viel ik terug in mijn oude, slechte gewoontes. De diëten waren enorm moeilijk om vol te houden en niet haalbaar voor de lange termijn.

Toen ik van maxfit hoorde, opende er een soort van nieuwe wereld voor me. De verhalen van anderen waren zo herkenbaar, dat ik maxfit benaderde als ‘laatste hoop’ om af te vallen. En of dat gelukt is! Ik ben bijna aan het einde van mijn traject aangekomen en maar liefst 25 kilo afgevallen. Ergens voelt het nog wel eens onwerkelijk, maar het voelt zo goed!

Wat zorgde ervoor dat het nu wel lukte? Dat moet toch wel de persoonlijke aanpak van mijn coach Michael zijn. Zo’n traject gaat met ups en downs, maar ik kon altijd rekenen op hulp, advies of steun van Michael. Samen hebben we echt gekeken naar hoe we een trainings- en voedingsschema konden maken die beiden goed vol te houden zijn. Want dat is de sleutel tot succes!”

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden