post thumbnail

“Net als heel wat andere Nederlanders, betaalde ik iedere maand trouw mijn lidmaatschapsgeld bij een sportschool. Ik wilde wel afvallen, maar de drempel om ook daadwerkelijk te gaan sporten was voor mij te groot. Toen ik even later in een periode van ziekte belandde, zag ik mijn gewicht steeds verder oplopen. Ondanks dat ik hierbij niet alles in de hand had, voelde ik me niet meer de ‘Emiel’ van vroeger. De maat was al helemaal vol toen ik een foto van mezelf zag. Hoewel het met de (mentale) nasleep niet altijd makkelijk was, besloot ik om toch echt in actie te komen en maxfit te benaderen.

Toen ik voor het eerst bij de club in Elst naar binnen stapte, merkte ik gelijk dat de sfeer en de mensen goed bij mij pasten. Je voelt je gelijk op je gemak en tijdens het gesprek met coach Dennis stond vooral mijn eigen inbreng centraal. Samen stelden we een persoonlijk plan van aanpak op en ging ik aan de slag met een combinatie van Personal Training bij coach Dennis en de Small Group lessen van coach Isabel. 

De trainingen zijn uitdagend en de coaches zorgen ervoor dat je op een veilige manier je eigen grenzen opzoekt. En verlegt, want in de tijd dat ik bij maxfit train ben ik een stuk sterker geworden. Als de trainers zien dat er ruimte is voor progressie, dan wordt hier gelijk op ingespeeld en voer je tijdens de volgende ronde de oefening met wat meer gewicht uit. 

Vooraf stelde ik mijzelf het doel om 25 kilo af te vallen. Check! Dat doel kunnen we afvinken. Ik merk dat mijn algehele welzijn en gezondheid echt beter zijn geworden. Je voelt je fitter en je hebt daarnaast ook meer zelfvertrouwen. Met mijn vertrouwen in de toekomst zit het ook goed, want ik blijf keurig op gewicht. En nog belangrijker: ik heb geleerd wat er voor nodig is om dat ook in de komende jaren te blijven vasthouden”, vertelt Emiel.

Wat een prachtige beloning voor je harde werk en doorzettingsvermogen. We hebben je leren kennen als iemand die niet zomaar opgeeft en het beste in zichzelf naar boven wilt halen. Dat is je goed gelukt, Emiel!

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden