post thumbnail

“Maar Edwin, jij bent toch helemaal niet dik? Mensen om mij heen begrepen totaal niet waarom ik zo graag wilde gaan sporten. De 13 kilo die ik in de afgelopen 3 jaar was aangekomen begonnen mij echter een doorn in het oog te worden. Daarnaast sliep ik steeds slechter en kampte ik met flinke energiedips. Tijdens mijn zomervakantie was ik er zo ontzettend klaar mee, dat ik besloot om hulp in te schakelen.

Maar waar begin je dan? Zodra je het woord ‘afvallen’ op internet opzoekt, stuit je direct op de een na de andere wondertruc of voedingshype. Dingen die vaak maar tijdelijk werken en daarom wilde ik aan een manier werken om mij de rest van mijn leven gezonder, fitter en energieker te voelen. En dat was het startschot om een traject bij maxfit te starten. Een unieke plek, waar shortcuts en voedingshypes geen bestaan hebben.

En als je dan met volle inzet mee stroomt in de succesformule, doorzet en niet opgeeft, dan van je van de ene in de andere verbazing. Niet alleen ben ik 13KG lichter, maar ik zit heerlijk in mijn vel. Ik heb weer de energie om leuke dingen te doen en slaap als een roosje. En dat is fijn!”

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden