post thumbnail

“Een fulltime baan, opgroeiende kinderen en een druk sociaal leven… Allemaal welbekende ‘excuses’ om ’s avonds maar niet van die bank af te komen. Jaren lang nam ik maar voor lief dat er een kilootje bijkwam en doordat ik al genoeg ballen had om hoog te houden, ontbrak de motivatie om er iets aan te doen.

Toen er eind vorig jaar opnieuw een lockdown werd afgekondigd, kwam er meer tijd en rust om eens kritisch naar mijzelf te kijken. Eigenlijk wilde ik dolgraag werken aan mijn gezondheid, maar verschuilde ik mij achter mijn drukke leven. Een logische stap was dan ook om hulp in te schakelen bij dit proces. Ik wist immers dat een stok achter de deur essentieel voor mij zou zijn. Vlak voor de feestdagen stapte ik voor het eerst bij maxfit binnen en wat een verandering heeft dat met zich meegebracht!

Natuurlijk voel je je fitter, gezonder en zit je lekkerder in je vel, maar het is vooral tof om die strijd met jezelf aan te gaan. Met ups en downs ben ik bijna bij mijn einddoel en het gevoel dat dat met zich meebrengt is amper uit te drukken. De persoonlijke begeleiding van mijn vaste coach Isabel sleurt mij door die ‘down momenten’ heen, terwijl de ups worden geprezen.”

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden