post thumbnail

Debby: “Het goede moment om af te vallen? Tja, tijdens mijn luie avondjes op de bank met wat lekkers hoopte ik tevergeefs op een moment van verandering. Ik wilde dolgraag verandering in mijn (toch best wel) ongezonde leefstijl, maar ik wist niet waar te beginnen.

Koste wat het kost probeerde ik in mijn eentje resultaat te halen. Af en toe ging ik een rondje hardlopen, maar de structuur en regelmaat ontbrak. Telkens ging het even de goede kant op, maar keer op keer viel ik terug in mijn oude patronen. Samen met mijn zusje Dolly heb ik in mei 2021 daarom de stap naar maxfit in Huissen gezet en zijn we volle bak aan de slag gegaan. En nu we 8 maanden verder zijn, merk ik enorme veranderingen aan mijzelf. Ik heb zin om te sporten, ben bewust bezig met gezond leven en ben ontzettend trots op mijn resultaat.”

Dolly: “Het traject bij maxfit is ook voor mij echt ‘Life Changing’ gebleken. De hele dag door was ik futloos en mijn zelfvertrouwen was behoorlijk geslonken. Niet gek, want toen ‘sleepte’ ik nog 27 kilo extra met mij mee. Het is bizar wat voor impact onze transformaties hebben gemaakt. Stap voor stap vind ik mijn zelfvertrouwen terug en ik barst van de energie om dingen te ondernemen.

Door mijn eerdere, gefaalde afvalpogingen had ik nooit durven dromen dat ik sporten leuk zou gaan vinden. De enthousiaste trainers laten je echter helemaal thuis voelen en slepen je ook door de zware fases heen. Dit zorgde ervoor dat ik aan het einde van mijn training stiekem alweer aan het uitkijken was naar de volgende. Wie had dat ooit gedacht…”

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden