post thumbnail

“In januari was ik echt klaar mijn mijn gewicht en het futloze gevoel. Het werd tijd voor een grote verandering. In eerste instantie besloot ik om zelf wat op mijn voeding te gaan letten, maar dat gaf nog onvoldoende resultaat.

Daarom besloot ik om in maart te starten bij maxfit met Anne als coach. Ze had aan mij geen gemakkelijke, want ik was streng voor mezelf. Anne zorgde er echter wel voor dat ik bleef doorgaan. Ook op de momenten dat het lastig was. En uiteindelijk heeft dat ervoor gezorgd dat ik 20 kilo ben afgevallen. Dat maakt mij echt trots!”

Heidi: “Toen ik zag hoe goed het traject van Dennis verliep, begon het bij mij ook wel te kriebelen. Is dit wel iets voor mij en kan ik dat sporten wel zoals zij dat van mij verwachten? Ik sportte al best veel, maar ik zag dat puur als een verplichting. Het afvallen van 2 of 3 kilo lukte mij dan ook wel zelfstandig, maar daar hield het ook bij op. Ik besloot om de knoop door te hakken en er ook voor te gaan!

Vanaf het eerste moment stelde de sfeer binnen maxfit mij enorm op mijn gemak. Zo’n traject gaat bij iedereen gepaard met lastige momenten. Maar met Dennis en de coaches aan mijn zijde, kwam ik er altijd weer doorheen.

Inmiddels ben ik 10 kilo afgevallen. Iets wat ik nooit verwacht had. Maar wat ben ik blij met het resultaat. Supertrots op Dennis, maar ook op mezelf. En het sporten? Stiekem vind ik het leuk!”

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden