post thumbnail

“Het vele thuiswerken zorgde ervoor dat onze gewoontes en patronen langzaam veranderden. Normaliter gingen Gigi en ik een paar keer per week fanatiek sporten en hardlopen, maar de motivatie zwakte door het vele thuiszitten af. Tel daarbij op dat we beiden ook wat waren aangekomen en we ons niet langer fit voelden. Herkenbaar? Vanzelfsprekend ga je dan eerst zelf op zoek naar een oplossing.

We vonden het altijd al belangrijk om gezond te eten en legden hier extra focus op. Maar we hadden geen idee wat onze caloriebehoeften waren en wat bepaalde voeding met ons lichaam deed. Hierdoor lukte het niet om blijvend af te vallen en dat is natuurlijk super frustrerend. “Een steuntje in de rug is misschien toch wel een goede zet”, is wat we dachten. Via onze buurman werden we gewezen op maxfit en we besloten om in december een intakegesprek aan te vragen.

Zo gezegd, zo gedaan! Een week na het gesprek startten we al met ons PT-traject bij coach Dennis in Elst. We hadden super veel motivatie om te starten, maar dachten tegelijkertijd ook dat deze periode met de feestdagen best een uitdaging zou worden. Door ons persoonlijke voedingsschema bleek dit achteraf echt mee te vallen. De nieuwe structuur zorgde juist voor vrijheid, waardoor we op zijn tijd konden genieten van de gezelligheid. Inmiddels zijn we een paar maanden verder en zijn we samen ruim 18 kilo afgevallen. We hebben meer energie, voelen ons sterker en moeten noodgedwongen nieuwe kleding gaan shoppen. Natuurlijk in een maatje kleiner!”

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden