post thumbnail

Berry kwam van ver. Ver voordat hij bij Max Fit begon, woog hij 135 kg. Dit was voor hem reden om zelf flink aan de slag te gaan op de zolderkamer met wat apparatuur. Dit heeft hem tot de 102 kg gebracht! Een super prestatie, maar hij wilde nog een stapje verder. En daar liep hij vast. Hij kwam niet voorbij die 102 kg en dit bracht hem bij Max Fit. Nu vertelt hij zijn verhaal! 

Waar het begon?

“Nadat ik jarenlang niet op mijn gewicht had gelet, tikte de weegschaal 135 kg aan. Dit was voor mij de druppel. Daar moest wat aan veranderen. Ik ben flink aan de slag gegaan en dat heeft me veel resultaat gebracht. Ik heb mooie stappen in mijn eentje gezet, maar het was voor mij tijd voor ‘the next level’.

Mijn vrouw sportte bij Max Fit, waardoor ik met ze in aanraking kwam. Ik dacht ik ga zelf ook eens keertje informeren hoe en wat. Na de zomervakantie vorig jaar waren de ‘vakantiekilo’s er weer bij gekomen en hier wilde ik van af. Dit was voor mij het moment om de stap te zetten.

De laatste stap

Ik wilde het laatste stapje zetten bij Max Fit. Na een intake gehad te hebben ben ik begonnen met trainen bij Tijmen, een van de trainers van Max Fit. Het gehele traject heb ik als heel prettig beleefd. Ze wisten precies waar mijn grenzen lagen en hoe ver ik kon gaan. Hier hielden ze dan ook rekening mee. Met oog voor houding en het kiezen van de beste oefeningen voor me kon ik flink aan de bak. Het is zeker geen appeltje eitje. De gewichten werden constant verhoogd, waardoor je altijd wel progressie bleef zien. Met een trainer naast je train je toch energieker. Het inzicht in je houding tijdens de oefeningen zorgde ervoor dat je techniek perfect werd. 

Daardoor kon ik thuis ook anders gaan trainen. Ik heb mijn gehele traject 100% motivatie gehad en dit heeft me gebracht tot 88,5kg op de weegschaal. Een resultaat waar ik onwijs blij en erg content mee ben. 

Voedingsschema

Het stukje voeding vond ik in eerste instantie best wel een eng traject. Ik at voordat ik bij Max Fit begon erg weinig en er werd me verteld dat ik meer moest gaan eten. Echt niet, dan ga ik aankomen! Tenminste, dat is wat ik dacht. Stapje voor stapje hebben we mijn calorie-inname van 1.100 kcal opgevoerd naar een gezondere hoeveelheid calorieën. Ik eet nu gewoon de calorieën die ik moet hebben zonder daar enige vorm van moeite mee te hebben.  

Naast dat de trainers me met het stukje training en voeding verder geholpen hebben, hebben ze ook voor een bepaalde mindset bij me gezorgd. Juist de mindset is namelijk belangrijk om te veranderen. Dit hebben ze bij mij uitstekend gedaan. Ik weet nu wat ik kan doen om weer te droppen in gewicht en weet hoe ik m’n oefeningen juist moet uitvoeren. Ze werken prettig en vriendelijk en deze sfeer straalt het bedrijf ook uit. Ze zijn erg betrokken, alsof je in een warm bad belandt. 

Waarom Max Fit?

Ik zou willen adviseren dat als jij gezonder wil leven, een beter lijf wil hebben en bewust van voeding wil zijn, dat Max Fit dé plek is. Je moet kiezen voor zo’n traject als je er 100% achter staat en het echt wil. Ze hebben geen toverstokje, je moet er zelf hard voor werken. Toon jij commitment, dan weet ik 100% zeker dat je het resultaat dat je voor ogen hebt gaat bereiken. Alles valt of staat met discipline. 

Als je dat niet kan opbrengen, moet je het niet doen!”

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden