post thumbnail

“Ook bij mij begon het coronavirus steeds meer sporen na te laten. Mijn actieve en sportieve leven viel stil, met als gevolg dat ik steeds regelmatiger rugklachten ervaarde. En hoe kom je daar het snelst van af? Juist, door met een uitgekiend plan weer te gaan bewegen.

Via via hoorde ik van maxfit en ben ik mij gaan verdiepen in hun succesmethode. Al snel kwam ik tot de conclusie dat hun werkwijze perfect bij mij paste. Kleinschalig, persoonlijk en met een doel voor ogen: als je het mij vraagt de kernwoorden die maxfit perfect omschrijven. Naast de persoonlijke begeleiding en de trainingen, waren ook de voedingsschema’s een ware schot in de roos voor mij. Geen speciale (en vaak dure) producten en voedingshypes, maar een realistisch schema met normaal eten. Je wordt je echt bewust van wat bepaalde voedingsstoffen met je doen en hoe het juist voor je kan gaan werken, in plaats van tegen je.

In combinatie met het sporten bleek het ook voor mij een gouden duo, want ik sta een stuk sterker en bewuster in het leven. En het allerbelangrijkste: ik heb alle handvatten meegekregen om dit op lange termijn vol te houden. En daar wil ik maxfit, en in het bijzonder mijn coach Fang, voor bedanken. Mijn lichaam en hoofd zijn weer in balans!”

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden