post thumbnail

“Na mijn herseninfarct in 2019 werd één ding duidelijk: sporten moest op mijn to-do list komen te staan. Na een intensieve revalidatie probeerde ik in mijn eentje de weg te vinden in de sportschool, maar het gebrek aan kennis en de lockdowns maakten het niet makkelijker. Je kon wel zeggen dat ik stond te ‘hannessen’, met als gevolg dat ook de progressie uitbleef.

Toen ik de enthousiaste berichten over maxfit hoorde, begon het toch wel te kriebelen. Op de social media zag ik bovendien een video over afvallen met een beperking voorbij komen, die mij de knoop liet doorhakken. Ik zou mij hier enorm thuis voelen en zo startte een paar maanden geleden mijn avontuur bij maxfit in Huissen.

Tijdens de PT’s van coach Ken heb ik vooral geleerd dat je veel meer kan dan dat je zelf denkt. Krachttraining was zeker in het begin niet mijn grootste hobby, maar wel noodzakelijk ter ondersteuning in mijn dagelijkse bezigheden. Inmiddels heb ik mijn draai helemaal gevonden en ervaar ik veel plezier tijdens de workouts. In combinatie met het persoonlijke voedingsschema ging het afvallen mij overigens best gemakkelijk af. Zo gemakkelijk zelfs dat er inmiddels wel iets meer dan ‘een paar kilootjes’ vanaf zijn. In de huidige fase van mijn traject bouwen we de calorieën weer op, waarmee we mijn resultaat verzilveren voor de lange termijn.”

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden