step

Stap 1 beginnen = winnen

Klaar voor het keerpunt? Deze keer lukt het wel. Jij wil, wij hebben de kennis en samen zorgen we voor een blijvend resultaat. We leren elkaar kennen in onze club en stellen je de vraag, achter de vraag, achter de vraag om jouw wensen en grenzen te bepalen. Zo maken we jouw eigen, effectieve actieplan. Met het plan en je eigen coach beweeg je verder naar je doel: een leven lang fit!

step

Stap 2 meten = weten

En nu? Alleen maar sla eten en tussen afgetrainde atleten afzien in de sportschool? Nee, wij doen het anders. Je wordt fit terwijl je jezelf blijft. We maken samen een voedingsschema met ruimte voor wat je wil blijven eten en drinken. Je kunt individueel sporten met je coach en meedoen aan kleine groepstrainingen. In onze club trainen alleen met hetzelfde doel als jij. Vertrouwd, gezellig en motiverend! Met een steeds grotere lach stap je van de weegschaal. Je geeft je gewicht dagelijks aan ons door en je coach analyseert je data. Zo weten we precies wat je nodig hebt en kunnen we razendsnel schakelen voor maximaal resultaat. Met dezelfde snelheid is je coach er zeven dagen per week voor je. Als oordeelloos luisterend oor en helpende hand, in de club en via de telefoon.

step

Stap 3 jojo = een no go

Je straalt in de spiegel en je broek zakt letterlijk af van wat je al bereikt hebt. Stond je eerder op dit punt en kwamen de kilo’s er later net zo snel weer aan? Nu niet. We helpen je om stap voor stap meer te eten, zonder dat je aankomt. Je went aan de balans die we samen voor je vinden. Op deze manier kun je in de toekomst zorgeloos en fit genieten van lekker eten en drinken.

step

Stap 4 behoud = goud

Afvaldoel bereikt! Dit is het begin van de rest van je leven. We maken een plan waarmee je zelf verder kunt in onze club. Zelfstandig, maar niet alleen. We blijven je zien en helpen. Raak je toch uit je ritme en zien we je even niet? Dan hoor je van ons. Betrokken, maar niet dwingend. Zoals je ons kent. Zo blijf je altijd op de rit van je leven lang fit.

Wat anderen vertellen over personal training bij maxfit

Er zijn heel veel woorden waarmee je maxfit Huissen kunt omschrijven. Daarom vroegen wij aan verschillende leden hoe maxfit hún leven heeft veranderd.

Zij werden maxfit

0
Mensen geholpen in shape te komen en te blijven.
0
afgevallen.
0
van onze reviews zijn
5 sterren.
stars

Blijvend resultaat met personal training van maxfit

Anoniem – 12 weken
Hendrik – 10kg
Daniel – 12 weken
Anoniem – 22 weken
Krista – 37kg
Daan – 25kg

Binnenkijken voordat je binnenstapt?
Dit zijn onze clubs bij jou in de buurt.

Apeldoorn

Sleutelbloemstraat 22
7322 AG Apeldoorn

Direct bellen

Arnhem

Broerenstraat 57
6811 EB Arnhem

Direct bellen

Ede

Laan der Verenigde Naties 215
6716 JC Ede

Direct bellen

Elst

Bemmelseweg 50 A
6662 PB  Elst

Direct bellen

Huissen

Energiestraat 8
6851 EL Huissen

Direct bellen

Wijchen

Stationslaan 26
6602 BP Wijchen

Direct bellen

Zevenaar

Nobelstraat 2
6902 PH Zevenaar

Direct bellen

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden