post thumbnail

Maurice in 16 weken zijn sixpack

- Training

Maurice kwam naar Max Fit met de vraag of er ‘een paar kilootjes’ af konden. Aangezien wij geen half werk leveren, hebben we hem een sixpack beloofd en gegeven! Hij had zelf nooit gedacht dit lichaam ooit nog te krijgen en nu vertelt hij hier z’n verhaal.

Het traject in 1 woord?

“Discipline!”

Motivatie om te starten

“Ik was op vakantie naar Mallorca met mijn vrouw en zij wilde al langere tijd heel graag flink wat kilo’s afvallen. Door het succesverhaal van Nele werd ze erg enthousiast over Max Fit. Op vakantie hebben we toen samen de succesverhalen bekeken op de website en daar raakten we beide enorm enthousiast van.

Ook ik ben door de jaren heen steeds zwaarder geworden. Elk jaar slopen er wel weer 2 kilootjes aan en daarnaast stopte ik ook met voetballen in het eerste elftal om op een lager niveau te gaan voetballen. Eindstand: m’n fysieke gesteldheid werd er niet beter op.”

Maurice kwam op intakegesprek om ons te melden dat er wel ‘een paar’ kilootjes af konden. We vroegen hem naar zijn doel, waarop hij aangaf dat hij eigenlijk geen doel had. Dan maken wij ‘m voor je: binnen 16 weken een sixpack!

“Toen Max aangaf dat ik voor een sixpack moest gaan, verklaarde ik ‘m voor gek. Ik een sixpack? No way, dacht ik. Maar door de weken heen boekte ik steeds meer progressie en kreeg ik steeds meer zin om de rest van de kilo’s er ook nog af te trainen. Inmiddels ben ik 20 kilo lichter en gaan we nu door voor nog meer spiermassa.

Er is voor mij één grote motivator geweest: resultaat.”

Combinatie van plezier en resultaat

“Max Fit is voor mij en mijn vrouw inmiddels echt een ‘uitje’ geworden 3 keer per week. Samen een doel hebben en elkaar aanmoedigen tot meer resultaat. De trainers tillen je telkens weer naar een hoger level en daarnaast maken ze lol met je. Een combinatie die je maar weinig ziet. De sfeer is zo ontspannen en tegelijkertijd behaal je wel telkens weer je doelen en ga je gewoon als een speer.

Daarnaast zijn ze letterlijk 24/7 beschikbaar om je van advies te voorzien. Mede hierdoor blijf je vooruitgaan. Je hebt steun aan de trainers en je kunt ze altijd bereiken als je er echt doorheen zit. Op de één of andere manier zie je meteen weer resultaat als je hen om tips vraagt ?

Hoe Maurice zijn traject beleefd heeft

“Toegegeven was ik de eerste 2 weken echt he-le-maal stuk. Ik heb die eerste weken trainingen gehad die eerste weken dat ik na afloop niet meer naar huis kon rijden en mijn vrouw dit moest overnemen. Ik kon gewoon niet meer rijden. Daarna klimmend de trap op en na 10 minuten op bed gelegen te hebben kwam ik weer een beetje bij. Dit duurde een week of twee en vervolgens went je lichaam eraan en ga je machtig mooie resultaten zien.

Wat ik daarnaast gewoon heel tof vind, is dat mijn vrouw en ik het met z’n tweeën gedaan hebben. Dit heeft ook vaak genoeg geholpen in moeilijke tijden. Je weet wat de ander doormaakt en wanneer de motivatie minder wordt, pomp je die weer omhoog bij de ander. Je krijgt heel veel begrip voor elkaar en weet precies wat de ander meemaakt.”

Voedings- en trainingsschema

Iedere cliënt krijgt een gepersonaliseerd trainings- en voedingsschema. De schema’s worden volledig aangepast aan de wensen en behoeften van de cliënten. Hiermee zorgen we ervoor dat het resultaat blijft komen en maken we aanpassingen waar nodig om zo nog meer progressie te behalen.

“Het voedingsschema vond ik perfect. Doordat we het met z’n tweeën deden, konden we het makkelijker inpassen in ons leven. Je houdt elkaar in de gaten en zo voorkomen we fouten van elkaar. Bij Max Fit leer je hoe essentieel voeding is en hoe je jezelf een gezonde levensstijl aan kunt leren. Je leert omgaan met voedingswaarde en hiermee kun je jezelf corrigeren als je een keer de fout ingaat.”

Fitter dan ooit

Toen we Maurice vroegen waaraan hij de verschillen merkte tussen zijn oude en nieuwe lichaam, gaf hij aan dat hij met name fysiek grote stappen heeft gemaakt.

“Ik voel me fitter dan ooit. Ik ben bewegelijker, m’n conditie is beter en ook andere mensen merken het aan je. Iedereen ziet het resultaat. Met voetbal sta ik nog steeds in dezelfde kleedkamer, maar met 20 kilo lichaamsgewicht minder. Voordat ik begon waren veel mensen sceptisch en vonden ze het een beetje belachelijk. Nu ben ik klaar en komen ze informeren over hoe en wat haha…”

Motivatie nodig om die laatste stap te zetten?

Maurice laat duidelijk weten waarom je nu moet stoppen met twijfelen en er vol voor moet gaan. 

“Je moet niet meer dromen over resultaat en klagen over je kilo’s. Met klagen kom je namelijk nergens, je moet het gewoon DOEN! Max Fit is hiervoor DE specialist in verre omstreken. Ze hebben niet één succesverhaal waarmee ze dit bewijzen, maar wel 40+.

Ik kan het iedereen aanraden om bij Max Fit je doelen te gaan behalen. Toon je 100% inzet? Dan krijg je 100% resultaat, ongeacht je doel. Ik geloof er heilig in dat als jij alles geeft,  je bij Max Fit het doel dat je voor ogen hebt gaat halen.

Wil je resultaat? Ga dan naar Max Fit, want hier ga je het behalen.”

Wil jij je doel bereiken in je eentje, met je man/vrouw, vriend/vriendin of in een small group? Ongeacht met wie, ga jij je doel bij ons behalen.

Wanneer ga jij aan je droomlichaam werken?

 

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden